Norlandia Familjetjänster - för en enklare vardag

Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom våra Familjetjänster är vår förhoppning att familjerna får mer tid till roliga aktiviteter.

För mer information om de Familjetjänster vi erbjuder enligt nedan, kontakta rektor.

Barnpassning 

Familjetjänsten Barnpassning erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet. Anställd personal på Norlandia Förskolor tar hand om barnet vilket skapar trygghet.

FamiljePepp   

Familjetjänsten FamiljePepp är trevliga evenemang som vi anordnar på förskolan. Intressanta föreläsningar och gastronomiska matkvällar som ibland kombineras. Lyssna till en expert inom kost & hälsa, rörelse, första hjälpen och föräldraskap. Ät en middag tillsammans tillagad av förskolans kock och vårt måltidskoncept Mat med Smak.

FrukostPåse

Familjetjänsten FrukostPåse innehåller nybryggt kaffe och en färsk frukostfralla som vårdnadshavare kan köpa med sig under lämning på förskolan. Frukostpåsen komponeras av förskolans kock. En bra start på dagen!

VardagsLådan

Familjetjänsten VardagsLådan är en vällagad take away-måltid som vårdnadshavare kan köpa med sig när de hämtar sitt barn på förskolan. Måltiden tillagas av förskolans kock och är en perfekt middag/lunch till hela familjen.

HelgLådan

Familjetjänsten HelgLådan är en restauranglik meny som vårdnadshavare kan köpa med sig hem inför helgen. HelgLådan komponeras och tillagas av förskolans kock och erbjuds en gång per månad samt under valda högtider.